Të gjitha kategoritë
RRETH NESH

Prerje efikase
Ofruesi i mjeteve

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (kodi i aksioneve: 688059) u krijua në mars 2007 me një kapital të regjistruar prej 44.008 milion RMB.

                       

Huarui e angazhuar kryesisht në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e futjeve të karabit të çimentuar, gëzon një reputacion të shkëlqyer në Kinë.

MË SHUMË >>

Produkt

Aplikacion

Aplikimi i industrisë

Huarui përpiqet të zhvillojë materialin e duhur të nënshtresës, gjeometritë e thyerjes së çipave dhe veshjet e ndryshme për të optimizuar përpunimin e automobilave, hapësirës ajrore, trafikut hekurudhor, kallëp preciz, makineri të përgjithshme dhe industritë e makinerive inxhinierike.

Industria e automobilave

Industria e automobilave

Aerospace

Aerospace

Trafiku hekurudhor

Trafiku hekurudhor

Kallëp preciz

Kallëp preciz

Makineritë e përgjithshme

Makineritë e përgjithshme

Makineri inxhinierike

Makineri inxhinierike