Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Ti je ketu : Shtëpi> Rreth nesh

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (kodi i aksioneve: 688059) u krijua në mars 2007 me një kapital të regjistruar prej 61.61 milion RMB. 

Huarui e angazhuar kryesisht në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e futjeve të karabit të çimentuar, gëzon një reputacion të shkëlqyer në Kinë.

Huarui mbështet strategjinë e zhvillimit të "Kërkimit dhe Zhvillimit të Pavarur, Inovacionit të Vazhdueshëm", të përkushtuar në R&D të futjeve të karabit të çimentuar, duke ndjekur vazhdimisht përmirësimin e performancës së përgjithshme dhe optimizimin e teknologjisë së fabrikimit.

Duke u mbështetur në akumulimin teknologjik shumëvjeçar dhe talentet e aftë, së bashku me prezantimin, përthithjen e pajisjeve të avancuara, Huarui ka formuar teknologjinë e vet të pavarur bazë në fushat e 'materialit të nënshtresës', 'Strukturës së çipave', 'Formimit preciz' ' dhe 'Veshje sipërfaqësore'. Zhvilloi serinë e kthesës, bluarjes dhe shpimit si tre linjat kryesore të produkteve.

Produkti kryesor i Huarui është në nivelin kryesor vendas për performancën e prerjes së saktësisë së përpunimit, efikasitetit të përpunimit dhe jetëgjatësisë së shërbimit. E aksesuar në tregun vendas të nivelit të lartë, i cili dominohej nga kompanitë evropiane, SHBA, Japonia dhe Koreja për një kohë të gjatë, veçanërisht për insertin e bluarjes që fitoi avantazh konkurrues.

Huarui u shpërblye si "Ndërmarrja Kombëtare e teknologjisë së lartë", "Ndërmarrja Kombëtare e Vogël Gjigante", "Qendra Teknologjike e Ndërmarrjeve e Njohur në Provincën Hunan" dhe "Plani i Zbatimit të Projektit të Inovacionit 100 të Inovacionit Shkencor dhe Teknologjik 2020" i njohur nga Komisioni i Zhvillimit dhe Reformës Hunan . Marka e saj 'HARDSTONE' u zgjodh si 'Marka e Kënaqësisë së Klientit' në Anketën e 4-të të Përdoruesve të Mjetit Prerës, dhe seria FM e zhvilluar në mënyrë të pavarur e inserteve të bluarjes fitoi 'Çmimet Golden Edge' dhe 'Çmimet Ringier Technology Innovation'.

OUR FABRIKE

bt
bt
bt

Pajisje

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt